Zag je me net gaan van die heuvel!? Mogen we nog een rondje? Zomaar wat vrolijke kreten;) Mountainbike kinderfeestjes zijn gezond, leuk en verbindend. De Lage Vuursche MTB kids feestjes worden onder begeleiding van een instructeur aangeboden, compleet met mountainbikes in de juiste maten. Het MTB kinderfeestje wordt ingeleid met een korte en bondige uitleg. Om de lol en concentratie er in te houden wordt er regelmatig gepauzeerd. Met de opgedane informatie kunnen de kids ook zelf aan de slag op de mountainbike routes. Optioneel kan er gebruik gemaakt worden van het MTB Skills Park. De totale duur van een MTB kinderfeestje 1.5 uur.


MTB Kinderfeestje aanvragen
Vanaf € 24,50 p.p.

MTB Kinderfeestje

Bike-Lagevuursche.com Kinderfeestje Basic

- Incl. Mountainbikes
- Incl. Helmen
- Onder begeleiding van instructeur
- Aantal deelnemers: 5-8
- Anderhalf uur feest!

Aanvragen
Vanaf € 27,50 p.p.

MTB Kinderfeestje Extra

Bike-lagevuursche.comKinderfeestje Uitgebreid

- Incl. Mountainbikes + Helmen
- Onder begeleiding van instructeur
- Inclusief gebruik MTB Skills Park
- Aantal deelnemers: 5-8
- Anderhalf uur feest!

Aanvragen
Vanaf € 29,50 p.p.

MTB Kinderfeestje Luxe

Bike-lagevuursche.comKinderfeestje Deluxe

- Incl. Mountainbikes + Helmen
- Onder begeleiding van instructeur
- Inclusief gebruik MTB Skills Park
- Aantal deelnemers: 5-8
- Anderhalf uur feest!

Aanvragen

Prepare yourself for the best. Schaaf je skills bij onder begeleiding van een ervaren instructeur op het MTB Skills Park. Afdalen, Klimmen, Jumps, Obstacles. Alles komt hier aan bod.
Kies je eigen tijden, programma invulling en of aanvullende feestactiviteiten. We kunnen vrijwel overal een mouw aan passen. Geef je wensen aan ons door!
Mountainbiken en eten? Neem dan de mtb groepsverhuur op in een arrangement. Van 15 t/m 100 deelnemers is alles bespreekbaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

MTB Kinderfeestje info

Kies het fietsfeest dat bij jou past

Een MTB kids feestje kun je in alle denkbare vormen afnemen. Ze vinden plaats op het terrein van bike-lagevuursche.com. We hebben hier kids mountainbikes voor kids vanaf 120cm tot 205cm.

De kinderfeestjes worden altijd i.c.m. begeleider en huur-mountainbikes + helmen aangeboden. Natuurlijk is er ook aan de ouders/verzorger gedacht. Deze kunnen meerijden op een huur-MTB.


 • Verhuurlocatie
  Het kinderfeestje vind plaats bij bike-lagevuursche.com. Je vind dit terrein aan de Hoge Vuurscheweg 11 in Lage Vuursche.
 • Routes

  MTB Routes Hoge en Lage Vuursche liggen direct aan het terrein van bike-lagevuursche.com. Tevens kan er gebruikt gemaakt worden van het MTB Skills Park.

 • Onze mountainbikes

  De voor kinderfeestje beschikbare MTB's zijn er voor kids (en volwassenen) met een lengtemaat van 120cm t/m lengtemaat 205cm (29 inchers).

 • Prijzen

  De vanaf-prijs van een MTB kinderfeestje is per deelnemer € 24,50. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.


MTB Kids feest

Mountainbike kinderfeestje aanvragen

Aanvragen

Bike Fun for all

Voor beginners, gevorderden, gezinnen en bedrijven.

Eigen of huur MTB

Kom mountainbiken op je eigen of huur mountainbike

All-In MTB Gebied

2 Routes, skills park, clinics, lessen en verhuur