Maak mountainbiken nog leuker met een leerzame MTB Clinic in Lage Vuursche. Op alle dagen van de week, van maandag t/m zondag, kun je (op aanvraag) clinics volgen op ons eigen terrein. De clinics zijn er voor starters maar ook voor ervaren mountainbikers. Met onze beginner MTB clinics proberen we het vertrouwen in eigen kunnen en controle over de fiets te vergroten. Thema's als balans, sturen en remmen komen hierbij veelvuldig aan bod. Vanuit deze basis kunnen we werken naar een uitbreiding van je MTB vaardigheden. Uiteraard kunnen specifieke skills uitgebreider behandeld worden. De clinics worden door ervaren en/of gecertificeerde instructeurs gegeven. Tevens kunnen er clinics gevolgd worden onder begeleiding van door (ex-)prof bikers. We beschikken over een eigen oefenterrein en een MTB Skills Park. Parkeren kan gratis op het eigen terrein, mountainbikes kunnen hier mee worden gehuurd en voorzieningen picknick banken en tafels zijn beschikbaar.

Mountainbike clinic aanvragen

We bieden privé clinics, maar ook clinics aan voor (grote) groepen. Voor kids, families, verenigingen, vriends-events en bedrijven. Perfect voor teambuilding. Huur-mountainbikes en benodigde accessoires beschikbaar. Ook te boeken als combi lunch/brunch arrangement. Succes en toewijding gegarandeerd, we zijn een MTBers owned company en we mountainbiken sinds we kunnen lopen ;).


Inclusief MTB+Helm

Privé Clinic | van 2 pers. tot groepen

Bike-lagevuursche.com40min Clinic Incl. MTB

beginners & gevorderden

40min clinic - Incl. mountainbike
- Balans
- Sturen
- Remmen
- Schakelen
- Incl. MTB+Helm (2 uren gebruik)

Prijzen incl. MTB+Helm
Vanaf 4 personen: € 48 p.p.
1-3 personen: € 192
Mee op eigen MTB? €4 korting
Korting bij 16+ personen

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Online boeken
korting bij 5+ personen

Basis clinic door ervaren instructeur

Bike-lagevuursche.comClinic Basic - 2+uur

alleen voor beginners

Basis:
- Balans
- Sturen
- Remmen
- Schakelen
+ extra skills naar wens

Prijzen
Vanaf 3 deelnemers: € 55 p.p.
1-2 deelnemers: € 165
Huur MTB, Helm en Vignet € 20
Korting bij meer dan 5 deelnemers

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Clinic aanvragen
korting bij 5+ personen

Met gecertificeerde instructeur

Bike-lagevuursche.comClinic Certified - 2+uur

voor beginners en gevorderden

Basis en/of:
- Obstacles
- Pumping
- Snelle bochten
- Afdalen & Klimmen
+ extra skills naar wens

Prijzen
1-2 deelnemers: € 180
Vanaf 3 deelnemers: € 60 p.p.
Huur MTB, Helm en Vignet € 20
Korting bij meer dan 5 deelnemers

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Clinic aanvragen

Clinics zijn 7 dagen per week te boeken. Wij en onze instructeurs zijn vrijwel altijd aanwezig op het terrein in Lage Vuursche. Je kunt dan ook van maandag t/m zondag clinics bij ons boeken. Door drukte zijn niet altijd alle dagen en tijden beschikbaar. Wil je meer weten en/of boeken? Neem dan contact met ons op of vraag een clinic aan.

We hebben ons eigen terrein in Lage Vuursche waar Trainingen, lessen en clinics kunnen worden gegeven. Onderdeel van dit terrein is het MTB SKILLS Park. Na registratie van je clinic of een ander event kun je gebruik maken van het Oefenterrein en Clinic Park

Het MTB Skills Park is klaar voor elke training en clinic. Daarbij is dit een heerlijk parcours met mooie downhill en uphill lijnen. Momenteel loopt er een fraaie singletrack om de trainingskuil. In de kuil vind je een oefenwijde, aan bovenzijde is als onder bevind zich eveneens een oefenterrein.

Als je bij ons een clinic boekt kun je een mountainbike, helm en vignet voor slechts 20 euro mee-huren. Met een capaciteit van 200 mountainbikes, zijn er altijd voldoende fietsen beschikbaar. De mountainbikes worden geleverd door MTB-Rental.com.

Mooie MTB Clinic locatie op de Heuvelrug

Op het eigen terrein van Bike-Lagevuursche.com

Een MTB clinic locatie met veel vlakte om op rustige wijze de basisoefeningen te doen. Daarnaast beschikt ons terrein over een Skills Park, dat perfect leent voor rustige maar ook intensieve skills trainingen

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken, zeker vanaf de snelwegen A27 en A1. Parkeerplekken zijn er ruim beschikbaar, bovendien is dit gratis. Het terrein beschikt over een picknickplaats met tafel en banken


 • Bekijk onze Clinic locatie
  Op landgoed Pijnenburg vind je onze locatie. Ons terrein bevind zich 200 meter achter Theehuis t Hoge Erf. Gebiedsadres is Hoge Vuurscheweg 11 in Lage Vuursche
 • Gratis parkeren

  Je kunt je auto gratis parkeren op het terrein van Bike-Lagevuursche. Met meer dan 200 beschikbare kun je auto gemakkelijk kwijt.

 • Voorzieningen en extra's

  We beschikken over een eigen picknickplaats, met tafel en banken. Op aanvraag kunnen we ook extra's aanbieden

 • Met MTB verhuurlocatie

  Op het terrein is ook de MTB-Rental verhuurlocatie. Hier kun je alle soorten mountainbikes huren. Verhuur kan i.c.m een clinic voor een flinke korting worden aangeboden.


Clinic aanvragen

Vraag een clinic aan

aanvragen

Bike Fun for all

Voor beginners, gevorderden, gezinnen en bedrijven.

Eigen of huur MTB

Kom mountainbiken op je eigen of huur mountainbike

All-In MTB Gebied

2 Routes, skills park, clinics, lessen en verhuur